Training en begeleiding

Spelenderwijs trainen

Een perfecte hond, wie wil dat nou niet? Echter is elke hond uniek en dus is er helaas geen standaard handleiding. Maar ik help je graag om de unieke handleiding van jouw hond te ontcijferen door spelenderwijs oefeningen te doen en samen plezier te maken, dat is toch geen straf?

Ik kan je binnenkort helpen

Hoe fijn zou het zijn als jouw puppy zich ontwikkelt tot zorgeloze, vrolijke en goed gemanierde hond? Hoe fijn is het als jouw hond liever bij jou blijft dan naar die hond in de verte te rennen? En hoe fijn is het om samen lange wandelingen te kunnen maken zonder daarna pijn in je schouders te hebben van het trekken? En hoe fijn is het als jouw hond jou gewoon de allerleukste persoon op aarde vind en jullie band samen ijzersterk is?

Ik help je er graag mee, binnenkort! Ik wil je graag zoveel mogelijk kunnen bieden, dus ik ben mijn aanbod nog even aan het finetunen en dan..

vanaf juli 2024 biedt ik trainingen aan

Kun je niet wachten? Voor die tijd heb ik beperkt plek voor enkele trainingsklanten ter voorbereiding van mijn aanbod. Daarom biedt ik tot juli 2024 mijn hulp in beperkte mate tegen een gereduceerd tarief aan.

Stuur vooral een mailtje voor meer informatie!

Samen trainen, samen spelen, samen leven, alles is leuker als je het samen doet

Mijn werkwijze

Ik ben van mening dat een hond het beste leert als hij zich prettig voelt, begrepen wordt en weet wat er van hem verwacht wordt. Daarom train ik liever voor de situatie dan erin. Dat betekend dat we in onze lessen aan de slag gaan met leuke oefeningen die je uiteindelijk gaan helpen bij de ongemakken die je ervaart, maar we gaan de lastige situatie niet perse opzoeken.

De oefeningen die ik je bied zijn makkelijk, spelenderwijs en vooral leuk voor jou en je hond. Op deze manier leer je de hond wat je graag van hem ziet en zal hij het ook leuk vinden om dat te gaan laten zien.

Werken met dwang en angst staan haaks op mijn visie en dat zul je dan ook niet van mij leren.

Wij zijn een mach als jij..

Samen plezier maken, dat is toch waarom je jouw hond in huis hebt genomen?

Plezier

Leren is makkelijker als je het leuk vind, zo werkt dat voor mensen én honden. Dus we richten ons op leren door middel van spel en plezier.

Beloningsgericht

Hij moet het maar gewoon doen, nee dat is niet zoals ik werk. Jouw hond moet leren wat je van hem verwacht en dat doen we door het belonen

Kleinschalig

Mijn trainingen zijn individueel of kleinschalig, waardoor je veel bezig bent en we gezamenlijk de invulling van de lessen kunnen finetunen

Het toekomstige aanbod

Ondanks dat mijn aanbod nog niet online staat, kan ik je wel vast vertellen wat je kunt verwachten! Details komen later, maar alle trainingen zullen individueel of in kleine groepjes gaan plaatsvinden, bij jullie thuis of in het geval van de groepstrainingen in de omgeving van Haarlem.

Kun je niet wachten? Mail voor de mogelijkheden!