Contact

Contact

 Los met Lois hondenuitlaatserviceContactgegevens Lois

Lois van der Weiden

Email: info@losmetlois.nl
Telefoon: 06 - 28 29 18 16

 

KvK nummer: 65192559

Inschrijven

Wilt u uw hond inschrijven?

Dan kunt u het beste het inschrijfformulier invullen. Doormiddel van het inschrijfformulier heb ik direct een goede indruk van uw wensen en kan ik vast bekijken of uw hond in de gewenste groep(en) past. Tijdens de wandelingen moet ik mijn aandacht bij de honden houden, daarom vraag ik u vriendelijk het bovenstaande formulier in te vullen, zodat ik u terug kan bellen wanneer ik mijn volledige aandacht voor u beschikbaar heb.

Ik neem na het ontvangen van het inschrijfformulier zo spoedig mogelijk contact met u op om een kennismakingsafspraak te maken. Deze afspraken doe ik graag ’s avonds bij u thuis, zodat ik u en uw hond vast kan leren kennen. Na deze afspraak word ook de eerste proefwandeling afgesproken.

Bereikbaarheid

Tijdens de wandelingTijdens het lopen ben ik telefonisch slecht bereikbaar, net als tijdens het rijden voor en na de wandelingen.
Dit omdat ik graag mijn aandacht bij de groep houdt en om de veiligheid in het verkeer te waarborgen.

Ik ben wel altijd bereikbaar via SMS, Whatsapp of email, hier probeer ik zo snel mogelijk op te reageren.

Om een wandeling af te zeggen kunt u tot 24 uur van te voren bellen, SMS'en of Whatsappen. Ik zal altijd een bevestiging sturen, zodat u er zeker van bent dat ik de volgende dag niet voor uw deur sta.

Tevens is Los met Lois hondenuitlaatservice actief op Facebook en Instagram.